Toplantıya, yönetim kurulu üyelerinin neredeyse tamamı katıldı ve toplantıda hissedilen yüksek enerji, AK Parti’nin ilk günlerindeki coşkuyu hatırlattı. Genç üyelerden oluşan yönetim kurulu, yeni dönemde farklı bir yönetim anlayışı sergileyeceğini gösterdi.

Ak Parti Osmaniye 2024 (1)

"İlk Günkü Heyecan ve Azimle Çalışacağız"

Toplantıda konuşan İl Başkanı M. Sadi Binboğa, "Partimizin kurulduğu ilk günkü heyecan ve aşkla bayrağı devraldık. Bundan sonra hiç durmadan, yılmadan çalışarak Osmaniye'nin gelişmesi ve kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Genç kadromuz ile daha hızlı koşacağız ve yorulmadan hizmet edeceğiz. Cumhur İttifakı’nın merkezi olan Osmaniyemiz için büyük bir enerji harcayacağız," dedi.

Kahramanmaraş'ta TEKNOFEST insansız hava aracı yarışları başladı Kahramanmaraş'ta TEKNOFEST insansız hava aracı yarışları başladı

Toplantı Ak Parti Kerim Çakmak

"Değişen Dünyaya Ayak Uydurmalıyız"

Binboğa, konuşmasında değişen dünyanın hızına dikkat çekerek, "Dünya eski dünya değil; her şey çok hızlı değişiyor. AK Kadrolar olarak bu değişime ayak uydurmalı ve yön vermeliyiz. Yapacağımız çalışmalarla sadece Osmaniye’ye değil, tüm mazlumlara hizmet edeceğiz. Şimdi, çalışma, koşma ve fedakarlık zamanıdır," ifadelerini kullandı.

Ak Parti Toplantı IlkkAk ParttiAk Osmaniye

Editör: Ersin ŞİMŞEK