Gülsoy, mesajında öğrencilere, ailelere ve öğretmenlere teşekkür ederek, iyi bir tatil geçirmelerini diledi.
Seydi Gülsoy, mesajında öğrencilere hitaben şu ifadeleri kullandı:
"2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrencilerimizi, göstermiş oldukları çaba ve gayret için tebrik ediyorum. Bu süreçte öğrencilerimize destek olan kıymetli ailelerine ve emeğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli öğretmenlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. İyi tatiller çocuklar!"
“Eğitim, Ülkemizin Geleceği İçin En Önemli Yatırım”
Eğitimin, Türkiye’nin geleceği için en önemli yatırım olduğunu belirten Gülsoy, çocukların ve gençlerin daha iyi bir eğitim alabilmesi için hükümetin çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü ifade etti. Eğitimde fiziki altyapının iyileştirilmesi, dijital dönüşüm projeleri ve öğretmenlerin desteklenmesi gibi pek çok konuda yatırımların devam ettiğini vurgulayan Gülsoy, öğrencilerin tatilde dinlenirken bol bol kitap okumalarını da önerdi.
Eğitim Camiasına Teşekkür
Gülsoy, öğrencilerin başarısında ailelerin ve öğretmenlerin katkısına da dikkat çekerek, şöyle devam etti:
"Başarı, sadece öğrencilerimizin değil, aynı zamanda onları destekleyen ailelerimizin ve fedakarca çalışan öğretmenlerimizin eseridir. Eğitim camiamıza, verdikleri emeklerden ötürü şükranlarımı sunuyorum."
Osmaniye’de Eğitim Başarıları
Gülsoy, Osmaniye’nin eğitim alanındaki başarılarını da öne çıkararak, il genelinde öğrencilerin akademik ve sosyal alanda önemli ilerlemeler kaydettiğini belirtti. Öğrencilerin yarıyıl tatilini hem dinlenerek hem de kendilerini geliştiren etkinliklerle geçirmeleri gerektiğini söyleyen Gülsoy, yeni dönemde de başarılar diledi.