AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı görevine Mehmet Sadi Binboğa atandı.  20 Haziran'da yapılan temayül yoklamasının ardından, AK Parti Genel Merkezi'nin değerlendirmesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Binboğa yeni il başkanı olarak belirlendi.

Temayül Yoklamasıyla Belirlendi

AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık'tan Sivas Kongresi’nin 105. Yıl Dönümü Mesajı AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık'tan Sivas Kongresi’nin 105. Yıl Dönümü Mesajı

Osmaniye'de il başkanlığı için gerçekleştirilen temayül yoklamasında öne çıkan üç aday, AK Parti Genel Merkezi tarafından titizlikle değerlendirildi. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından organize edilen süreç, adayların tespit edilmesi ve değerlendirilmesi mekanizmasını devreye sokarak şeffaf bir seçim süreci sağladı.

Ak Parti Osmaniye İl Başkanlığına Mehmet Sadi Binboğa Atandı (2)Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Onayı

Temayül yoklamasında öne çıkan adaylar arasında yapılan değerlendirme sonucunda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Mehmet Sadi Binboğa, AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı görevine getirildi. Binboğa, yeni görevine atanmasıyla birlikte Osmaniye'deki parti çalışmalarını yönlendirecek.

Parti Teşkilatından Teşekkür

Yeni il başkanının belirlenmesi sürecinde emeği geçenlere teşekkür eden AK Parti Osmaniye İl Teşkilatı, Mehmet Sadi Binboğa'nın liderliğinde Osmaniye'de parti çalışmalarını daha ileriye taşıyacaklarına olan inançlarını ifade etti. Teşkilat, birlik ve beraberlik içinde çalışarak, Osmaniye'de AK Parti'nin gücünü ve etkisini artırmayı hedefliyor.

Mehmet Sadi Binboğa'dan İlk Açıklama

Göreve atanmasının ardından açıklama yapan Mehmet Sadi Binboğa, kendisine duyulan güvenden dolayı teşekkürlerini iletti. Osmaniye'de AK Parti'yi daha da güçlendirmek ve halkın beklentilerini karşılamak için yoğun bir çalışma içinde olacaklarını belirten Binboğa, tüm teşkilat üyeleriyle birlikte el ele vererek başarıya ulaşacaklarına inandığını söyledi.

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Sadi Binboğa'ya yeni görevinde başarılar dileriz. Osmaniye'deki parti çalışmaları ve projeleriyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Editör: Resul Özdil