Osmaniye Ticaret Borsası’nda Zeytin Sezonu İçin Yol Haritası Belirlendi Osmaniye Ticaret Borsası’nda Zeytin Sezonu İçin Yol Haritası Belirlendi

Adıyaman'da iki gün süren şiddetli yağışlar, bir binada zemin çökmesi, duvar devrilmesi ve kayma gibi ciddi hasarlara yol açtı. Mahalle esnafının binadan düşen parçaları fark etmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, dört katlı binanın bulunduğu caddeyi trafiğe kapattı.

Bina içerisinde kimsenin olup olmadığı kontrol edildikten sonra çevredeki binaların boşaltılması istendi. Ağır hasarlı bina, yıkım için gelen iş makinesinin birkaç kepçe darbesiyle tamamen yıkıldı. Binanın çökmesi, cadde üzerinde bulunan ağaçların diğer tarafındaki işyerlerine zarar verdi. Olayın ardından aynı cadde üzerinde bulunan başka bir ağır hasarlı binanın da hareket ettiği iddiası üzerine çevredeki ev ve işyerleri boşaltıldı, cadde üzerinde büyük korku ve panik yaşandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Faysal Ergezen, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Aşırı yağışlar nedeniyle ağır hasarlı binada kaymalar oluştu. Zarar görmeyen kimsenin olmadığı bir ortamda binanın güvenli bir şekilde yıkım işlemi gerçekleştirildi" ifadelerini kullandı.