Adana Büyükşehir Belediyesi'nde sabah saatlerinde düzenlenen operasyon, ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet suçlamalarıyla gündeme geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerinin yürüttüğü operasyon kapsamında, belediye binasında delil arama çalışmaları gerçekleştirildi ve çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Operasyonun Detayları:

- İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından Adana Büyükşehir Belediyesi'ne düzenlenen operasyon, ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet suçlamaları üzerine gerçekleştirildi.

- Belediye binasına giren ekipler, delil arama ve toplama çalışmalarına başladı. Operasyonun detayları ve suçlamalarla ilgili olarak yapılan incelemeler devam ediyor.

- Gözaltına alınanlar arasında belediye personellerinin yanı sıra belediye başkanının danışmanlarından biri de bulunuyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın danışmanı Mürüvet S. de gözaltına alınanlar arasında yer alıyor.

- Şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Gözaltına alınan kişilerin ifadeleri ve operasyonla ilgili soruşturmanın detayları henüz kamuoyuna açıklanmadı.

- Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Halk TV canlı yayınında gazeteci İsmail Küçükkaya'ya konuşarak, "Adana'da, bizim belediyemizde, bizim olduğumuz yerde kanunsuz hiçbir iş olmaz" dedi. Karalar, olayı "Algı" olarak değerlendirdi.

- Operasyonla ilgili olarak detaylı soruşturma devam ederken, kamuoyu bu gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Operasyonun belediyede nasıl bir etki yaratacağı ve soruşturmanın seyri merakla bekleniyor.

Görev kuvvetlerinin 'Milli Anadolu Ankası' tatbikatı başarıyla sürüyor Görev kuvvetlerinin 'Milli Anadolu Ankası' tatbikatı başarıyla sürüyor

Olayın gelişmeleri ve soruşturmanın detayları kamuoyu tarafından yakından izleniyor.