İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Mersin'de konuştu: İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Mersin'de konuştu:

Zafer Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı A. Atakan Ertuğ: "Topluma Ne Yapabiliriz Gerçekten Merak Ediyorum"

Zafer Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı A. Atakan Ertuğ, ülkemizde yaşanan çeşitli sorunlara dikkat çekerek sert eleştirilerde bulundu. Ertuğ, restorasyon adı altında tarihi mirasların yok edildiğini, sanatsal eserlere "ucube" dendiğini ve acil toplanma alanlarının alışveriş merkezlerine dönüştürüldüğünü vurguladı. Ayrıca, mültecilerin suçlarına haber yasağı getirildiğini, sokak hayvanlarının bir bir öldürüldüğünü ve insan hayatının değerinin düşerken her şeyin fiyatının 10 kat arttığını belirtti.

Ertuğ, "Tarihi miraslarımızı restorasyon adıyla yok ettiler, sanatsal eserlere ucube dediler, acil toplanma alanları AVM oldu, mültecilerin suçlarına haber yasağı getirildi, sokaktaki canları bir bir öldürecekler, insan hayatının değeri hariç her şey 10 kat pahalandı. Tecavüzcüler, tacizciler dışarda, 10 ayrı suçtan sabıkası olan adamlar elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Yahu, da ne yapabiliriz bu topluma gerçekten merak ediyorum," dedi.

Zafer Partisi yetkilisi, toplumun bu sorunlarla nasıl başa çıkabileceği konusunda endişelerini dile getirerek, acil ve etkili çözümler bulunması gerektiğini belirtti. Ertuğ'un bu sözleri, toplumun çeşitli kesimlerinde yankı buldu ve geniş bir tartışma başlattı.

Editör: Mustafa Düzenli