Şans Topu çekilişi, noter huzurunda saat 20.00'de gerçekleştirildi ve sonuçlar canlı olarak millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV YouTube kanalından yayınlandı.

İşte Kazandıran Numaralar

23 Haziran 2024 Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar:

7 - 8 - 14 - 21 - 25 + 11

Büyük İkramiye Sahibini Buldu

Şans Topu çekilişinde 5+1 bilen talihli büyük ödülün sahibi oldu. Her hafta çarşamba ve pazar günleri düzenlenen Şans Topu çekilişinde bu hafta da büyük bir heyecan yaşandı. Şanslı numaraları doğru tahmin edenler, büyük ikramiyeyi kazanarak hayallerine bir adım daha yaklaştı.

Sonuçları Nasıl Öğrenebilirsiniz?

Çekiliş sonuçları, millipiyangoonline.com adresi üzerinden sorgulanabiliyor. Şans oyunu tutkunları, kazanan numaraları ve ikramiye bilgilerini bu site üzerinden kolayca öğrenebilirler.

Şans TopuqŞans Topu Nedir?

Sisal Şans tarafından düzenlenen Şans Topu, haftada iki kez gerçekleştirilen ve büyük ödüller sunan popüler bir şans oyunudur. Katılımcılar, 1'den 34'e kadar olan numaralardan 5 tanesini ve 1'den 14'e kadar olan sayılardan 1 tanesini seçerek oyuna katılırlar. 5+1 bilenler büyük ödülün sahibi olurlar.

Osmaniye'de Avrupa Hareketlilik Haftası'nda bisiklet turu düzenlendi Osmaniye'de Avrupa Hareketlilik Haftası'nda bisiklet turu düzenlendi

Kazananlar İçin Tebrikler

23 Haziran 2024 Pazar günü yapılan Şans Topu çekilişinde kazanan talihlileri tebrik ederiz. Yeni çekilişlerde de bol şans dileriz!

Şans Topu sonuçları ve diğer şans oyunları hakkında detaylı bilgiye millipiyangoonline.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Resul Özdil