Adana Basın İlan Müdürü Çetin Oranlı Kayseri’de Temaslarda Bulundu Adana Basın İlan Müdürü Çetin Oranlı Kayseri’de Temaslarda Bulundu

Yeni yıl yaklaşırken, 2024 yılında Türkiye'de resmi tatil günleri merak konusu oldu. Memurlar.Net tarafından açıklanan resmi tatil takvimine göre, 2024 yılında toplam 15 gün resmi tatil olacak.
Yılbaşı ile Başlıyoruz:
2024 yılına 1 Ocak Pazartesi günü giriyoruz. Yılbaşı tatili ile birlikte yeni yıla keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz.
Yarıyıl Tatili:
22 Ocak Pazartesi'den başlayarak 4 Şubat Pazar'a kadar devam edecek olan yarıyıl tatili, öğrenciler ve eğitim camiası için önemli bir ara.
Ramazan Bayramı Tatilleri:Arife günü olan 9 Nisan Salı yarım gün tatil olacak.Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başlayacak ve 3 gün sürecek.
Diğer Önemli Tatiller:
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı:23 Nisan Salı
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü: 1 Mayıs Çarşamba
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı: 19 Mayıs Pazar
Kurban Bayramı:Arife günü 15 Haziran Cumartesi yarım gün tatil olacak.Kurban Bayramı 16-19 Haziran tarihleri arasında 4 gün sürecek.
Diğer Özel Günler:
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü: 15 Temmuz Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı: 30 Ağustos Cuma
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı: 29 Ekim Salı
Sonuç olarak:
2024 yılında Türkiye'de çeşitli özel günlerde toplam 15 gün resmi tatil yapılacak. Bu günleri planlamak ve etkinlikler için değerlendirmek isteyenler için takvim önemli bir rehber niteliğinde.