Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'nin ilçelerinde Gaziler Günü kutlandı Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'nin ilçelerinde Gaziler Günü kutlandı

2024 Açık Lise 3. Dönem Sınav Sonuçları İçin Geri Sayım Başladı!

Binlerce adayın heyecanla beklediği 2024 Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem sınav sonuçları için geri sayım başladı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelecek resmi açıklamaya odaklanan öğrenciler, sınav sonuçlarına Ağustos ayının ikinci haftasında erişim sağlayabilecekler.

AÖL Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Öğrencilerin merakla beklediği 2024 AÖL sınav sonuçları, 14 Ağustos 2024 Çarşamba günü açıklanacak. Öğrenciler, sınav sonuçlarını öğrenmek için öğrenci numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak sonuç ekranına erişebilecekler.

AÖL Sonuçları Nasıl Sorgulanır?

Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Açık Öğretim Lisesi resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak. Öğrenciler, sonuçlarına https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinden erişebilecekler. Sınav sonuçları, öğrencilerin öğrenci numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenilebilecek.

Not: Sonuçlar, belirlenen tarihten önce açıklanırsa öğrenciler bu değişikliği yine aynı web sitesi üzerinden öğrenebilirler.

Heyecanla beklenen sonuçlar için tüm öğrencilere başarılar dileriz!

Kaynak: MEB