Milyonlarca memur ve emekli, gelecek hafta zamlı maaşlarını hesaplarında görecek. Yeni düzenlemeler kapsamında kök maaşı düşük olan ve bu nedenle zamlı maaşı 10 bin TL'nin altında kalan 1.8 milyon emekli için ek zam yapılacak.

Emekli ZammıHükümet yetkilileri, memur ve emeklilerin maaşlarında yapılan düzenlemelerin gelecek hafta itibarıyla uygulanmaya başlanacağını duyurdu. Bu kapsamda, zamlı maaşlar hesaplara yatmaya başlayacak.

Ssk Ve Bagkur Emeklilerinin Fark Odemeleri 6 7 16808773 9844 AmpÖzellikle, kök maaşı düşük olduğu için zamdan sonra bile maaşı 10 bin TL’nin altında kalan 1.8 milyon emekli için ek zam yapılacağı açıklandı. Bu ek zamla birlikte, maaşların daha adil bir seviyeye getirilmesi hedefleniyor.

Emekli ZammıYeni düzenlemenin önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulması bekleniyor. Cumhurbaşkanı'nın onayının ardından düzenleme resmiyet kazanacak ve ek zamlar da hesaplara yansıtılacak.

Emekli PerişanEk zam düzenlemesinin, ekonomik şartlar göz önünde bulundurularak yapıldığı ve emeklilerin yaşam standartlarını iyileştirmeyi amaçladığı belirtildi. Yetkililer, bu düzenlemelerin, emeklilerin ekonomik zorluklarla daha iyi başa çıkabilmesine yardımcı olacağını ifade etti.

Hyundai, Iveco ile geliştirdiği "eMoovy"yi tanıttı Hyundai, Iveco ile geliştirdiği "eMoovy"yi tanıttı

Para 5Memur ve emekliler, maaşlarına yapılacak zammın yanı sıra ek zam düzenlemesinin de hayata geçmesini sabırsızlıkla bekliyor. Yeni düzenlemenin, memur ve emeklilerin bütçelerine önemli bir katkı sağlaması öngörülüyor.

Muhabir: Resul Özdil