Alanyaspor ve Hatayspor Gol Bulamadı: 0-0 Berabere Alanyaspor ve Hatayspor Gol Bulamadı: 0-0 Berabere

Hem Fenerbahçe hem de milli takım performansı merak edilen En-Nesyri, taraftarların ilgi odağı haline geldi. Peki, En-Nesyri Fas milli takımında oynayacak mı? Fas - Gabon maçı kadrosu belli oldu mu? İşte detaylar…

El-Nesyri Maçı Canlı İzleme Linki Var Mı?
Fas, 2024 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri yarı finalinde Gabon ile karşı karşıya gelecek. En-Nesyri’nin bu kritik mücadelede yer alıp almayacağı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Ancak Fas - Gabon maçının hangi kanalda yayınlanacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor. Maçı canlı izlemek için resmi yayıncı açıklanmadı.

Fas - Gabon Maçı Hangi Kanalda?
2024 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri yarı finalinde oynanacak Fas - Gabon maçının yayıncısı henüz açıklanmadı. Maçın yayın haklarıyla ilgili bilgi geldiğinde detaylar paylaşılacaktır.

Fas - Gabon Maçı: En-Nesyri Kadroda Mı?
Fas Milli Takımı'nın Gabon ile oynayacağı maçın kadroları henüz açıklanmadı. Youssef En-Nesyri'nin bu önemli mücadelede yer alıp almayacağı, milli takım teknik direktörü tarafından yapılacak kadro duyurusuyla netlik kazanacak.

Fenerbahçe’ye transferiyle büyük heyecan uyandıran En-Nesyri'nin milli takımdaki performansı da dikkatle izleniyor. Fas ve Gabon arasındaki bu önemli mücadelede En-Nesyri'nin sahaya çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

Editör: Resul Özdil