Genel

Yarbaşı Orman Parkı Projesi Turizmi Canlandıracak

Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, "Yarbaşı Orman Parkı" projesinin ihale aşamasına geldiğini müjdeledi. Proje, bölgenin kırsal turizm potansiyelini artıracak.

Abone Ol

Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, bölgenin kırsal turizm potansiyelini artıracak "Yarbaşı Orman Parkı" projesinin ihale aşamasına geldiğini duyurdu. Başkan Aksoy, projedeki gelişmeleri Orman Genel Müdürlüğü Fidanlık ve Tohum İşleri Daire Başkanı Mustafa Mukan Yazar ile görüşerek değerlendirdi.

Proje Kırsal Turizmi Canlandıracak

Başkan Aksoy, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, projenin kırsal turizm açısından önemli bir adım olduğunu vurguladı. “Yarbaşı Orman Parkı, doğa ile iç içe bir turizm merkezi olacak. Bölgemizin turizm potansiyelini canlandıracak bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, özellikle hemşehrimiz Mustafa Mukan Yazar ve Adana Orman Bölge Müdürümüz Tahsin Etli’ye Yarbaşı Beldesi adına şükranlarımı sunuyorum," dedi.

Yarbaşı Orman Parkı'nın Katkıları

Yarbaşı Orman Parkı projesi, doğa turizmini destekleyecek şekilde yürüyüş parkurları, dinlenme alanları ve kamp bölgeleri gibi çeşitli etkinlik alanlarını kapsayacak.