Ekonomi

Türkiye Taşkömürü Kurumu İşçi Alımı: Başvuru Detayları

Türkiye Taşkömürü Kurumu, 2000 pano ayak üretim işçisi alımının 6. etabında işe başlatılacak 46 adayın başvuru tarihlerini ve işyerlerini duyurdu.

Abone Ol

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü ve bağlı işyerlerinin yeraltı işyerlerinde daimi işçi statüsünde “Pano-ayak üretim işçiliği” sanatında çalıştırılmak üzere yapılan alımların 6. etabı kapsamında, işe başlamaya hak kazanan 46 işçi adayının başvuru tarihleri ve çalışacağı işyerleri belirlenmiştir.

İşe Alım Süreci ve Başvuru Detayları

  • Kura Çekimi: Zonguldak (1500 işçi) için 13.10.2023, Bartın (400 işçi) ve Karabük (100 işçi) için 20.10.2023 tarihlerinde kura çekimi yapılmıştır.
  • Sağlık Raporu ve Arşiv Araştırması: Kura çekimi sonucunda işe girmeye hak kazanan adayların sağlık rapor sonuçları “ÇALIŞIR” olanların ve arşiv araştırmasına göre işe başlamaya engel durumu olmayan 46 işçi adayının çalışacağı işyerleri belirlenmiştir.
  • Başvuru Tarihi: Adaylar, 15.10.2024 tarihinde isimlerinin karşısında belirtilen Müessese Müdürlüklerinin Personel Şube Müdürlüklerinde saat 08.00’de hazır bulunmalıdır.

İşe Başlama Süreci

  • İşe başlamaya hak kazanan adaylar, TTK tarafından A, B ve C gruplarına ayrılarak işe başlatılacaktır.

Notlar

  • Eksik Belgeler: Sağlık Raporu sonucu veya Arşiv Araştırması sonucu henüz kuruma ulaşmamış adaylar, gerekli işlemleri tamamlandıktan sonra kurumun web sitesinde ilan edilecek ve işe başlatılacaktır.

Detaylar İçin