Genel

SİYASET VE İŞ DÜNYASI DÜZİÇİ'NDE BULUŞTU

Abone Ol

ÇOBAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ...

Düziçi ilçesinin tanınmış ve kalabalık ailelerinden iş insanı, Çobanoğlu yapı inşaat sahibi, geçtiğimiz dönem il genel meclis üyesi Hasan Çoban ve Elif Çoban çiftinin beyefendi oğlu Ali ile Nurullah ve Ayşe Ede çiftinin hanımefendi öğretmen kızları Huriye evliliğe ilk adımlarını atarak söz yüzüklerini taktılar.
Özertaş düğün salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşen nişan merasiminde siyaset ve iş dünyası buluştu.

"GENEL BAŞKAN GENÇ ÇİFTE MUTLULUKLAR DİLEDİ...

Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları genel başkanı ve Osmaniye milletvekili Dr.Asu Kaya Gedik, Çoban ailesini yanlız bırakmadı. Genç çiftlerin yüzüklerini takan genel başkan Kaya, her iki aileye tebriklerini ileterek genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Çiftlerin ilk dansından sonra davetliler yöresel oyunlar eşliğinde doyasıya eğlendiler.

"HASAN ÇOBAN'DAN TEŞEKKÜR..."

Görkemli geçen tatlı merasimi sonrası İş insanı Hasan Çoban aile adına bir teşekkür konuşması yaptı.
Çoban konuşmasında şunları söyledi.
"Tüm sevdiklerimize bizleri bu mutlu günümüzde yanlız bırakmadıları için çok teşekkür ediyor, herkese böyle mutlu günler diliyoruz.
Tatlı merasimimizde teşrifleriyle bizleri onurlandıran, STK temsilcileri, Kamu Kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, Siyasi parti temsilcileri, İş insanları, Kanaat önderleri, Aile büyükleri, Bürokrasi, uzaktan ve yakından gelen akrabalarımıza, komşularımıza, mesai arkadaşlarımız ve tüm konuklarımıza, tatlı merasimimize çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp telefon ve internet aracılığı ile kutlayan tüm dost ve tanıklarımıza teşekkürlerimizi sunarız." Dedi.