Genel

Selçuk Bayraktar'dan TUSAŞ'a Destek Mesajı: "Son Nefesimize Kadar Mücadele Edeceğiz"

Selçuk Bayraktar, TUSAŞ'a yapılan terör saldırısının ardından yaralı çalışanları ziyaret ederek, milli teknoloji hamlesi ve savunma sanayiine olan bağlılıklarını vurguladı. Mücadeleye devam mesajı verdi.

Abone Ol

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Bayraktar, saldırıda yaralanan TUSAŞ personeliyle bir araya gelerek, milli teknoloji hamlesi ve savunma sanayiine olan kararlılıklarını bir kez daha vurguladı.

"Yaralı Personelin Azmi İlham Kaynağı Oldu"

TUSAŞ Genel Müdürü ile birlikte saldırıya uğrayan tesisleri ziyaret eden Bayraktar, yaralanan teknik ekibin gösterdiği kararlılık ve azmin kendilerini derinden etkilediğini belirtti. "Dün yaralanıp bugün aynı azimle işe gelen teknik ekiplerle çalışma fırsatımız oldu. Yaralı yatağında gazi olmuş teknik personelin azmini bir defa daha gördük," diyerek, bu durumu Türk milletinin asil ruhunun bir yansıması olarak nitelendirdi.

"Tam Bağımsız Türkiye İçin Mücadeleye Devam"

Bayraktar, TUSAŞ mühendislerinin ve teknik ekiplerin Türkiye’nin tam bağımsızlık yolunda gösterdiği kararlılığın altını çizdi. "Tam bağımsız Türkiye yolunda, göklerimizde tam manasıyla hür oluncaya kadar neden çalışmamız gerektiğini bir defa daha anladık," ifadesiyle savunma sanayii ve milli teknoloji hamlesinin kritik önemini vurguladı.

Başsağlığı ve Şifa Dilekleri

Açıklamasının sonunda Bayraktar, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyerek, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu. "Asil ruhlu bir milletin ferdi olduğum için gurur duyuyorum. Son nefesimize kadar bizler mücadelemize devam edeceğiz," dedi.