Genel

Şanlıurfa'da Feci Kaza: Kontrolden Çıkan Araç 5 Çocuğun Hayatını Kaybetmesine Neden Oldu

Şanlıurfa'da kontrolden çıkan bir araç, kaldırımdaki yayalara çarparak 5 çocuğun hayatını kaybetmesine ve 3 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Loading...

Abone Ol

Şanlıurfa'nın Akçakale kara yolunda, Eyyübiye Millet Bahçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil kaldırımdaki yayalara çarptı. Kaza sonucu 5 çocuk hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Otomobil, kaldırımdaki yayalara çarptıktan sonra park halindeki iki araca çarparak durabildi. Olay yerinde 2 çocuk hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralı olarak hastanelere sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralılardan 3 çocuk daha kurtarılamadı. Hastanede tedavi gören yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasim Gulpinar ve Vali Hasan Şıldak, olay yerinde incelemelerde bulundu. Vali Şıldak, kazanın detaylarına ilişkin bilgi vererek, "Seyir halindeki bir aracın bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkması sonucu kazada 5 çocuğumuzu kaybettik.

3 yaralının tedavisi devam ediyor ve bunlardan birinin durumu ağır. Ekiplerimiz kazanın nedenini ve sorumluları belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor," dedi.

Kazada hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen Şıldak, yaralılara acil şifalar dileyerek, sürücüleri trafikte daha dikkatli olmaya çağırdı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla bölgeden götürüldü ve belediye ekiplerinin temizlik çalışmalarının ardından Akçakale yolu yeniden trafiğe açıldı.