Kaza sonrası kazadan yaralı kurtulanların yakınlarından şoförle ilgili şok edici bir iddia gündeme geldi.

Antalya'da akaryakıt istasyonunda bir kişi ölü bulundu Antalya'da akaryakıt istasyonunda bir kişi ölü bulundu

Şoförün Kalp Krizi Geçirdiği İddiası

Kazadan yaralı olarak kurtulan bir kişinin hastanede yaptığı açıklamada, "Yaralımızın bilinci kapalı. Şoför yardımcısı ile görüştük. Bize şoförün kalp krizi geçirdiğini söyledi. Aldığımız bilgi bu şekilde" ifadelerini kullandı. Şoförün kalp krizi geçirdiği iddiası, kaza sonrası ortaya atılan bir diğer önemli detay oldu.

Vali Şahin: "Fren İzi Yok, Şoför Uyumuş Olabilir"

Ankara Valisi Vasip Şahin, kazaya ilişkin Habertürk TV'ye yaptığı açıklamada, otobüsün İzmir'den Ağrı'ya seyahat ettiğini ve köprünün beton ayağına çarptığını belirtti. Şahin, "9 vatandaşımız vefat etti, 26 yaralımız var. Çalışmalar devam ediyor. Fren izi yok, uyuma sonucu olabilir. Detaylı çalışmalar devam ediyor" dedi.

Kaza Anı: Otomobil Sürücüsünden Tanıklık

Kazanın yaşandığı sırada otobüsün arkasında seyreden otomobilin sürücüsü Murat Türkoğlu, "Temelli'den beraber çıktık, arkalı önlüydük. Otobüs biraz hızlıydı, 3-4 kilometre kala yalpalamaya başladı, sonra köprüye çarptı. Otobüsten fırlayan parçalar aracımıza isabet etti. Arkadan selektör yaptık, kornaya bastık ama duymadı" şeklinde konuştu.

Kazanın nedenine dair detaylı inceleme sürerken, otobüs şoförünün kalp krizi geçirdiği iddiası, kazanın seyrini etkileyen önemli bir unsur olarak değerlendiriliyor. Kaza ile ilgili resmi açıklamalar ve detaylı incelemeler ilerleyen günlerde paylaşılacak.

Editör: Resul Özdil