Eğitim

Osmaniye'de LGS Sınavı İlginç Görüntülere Sahne Oldu

Abone Ol

Osmaniye'de gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavı (LGS), sıcağın etkisiyle ilginç sahnelerin yaşandığı bir atmosfere dönüştü. İki oturum halinde yapılan sınavda, öğrencilerin okul bahçesinden çıkamaması ve velilerin okul bahçesine girememesi, dikkat çeken manzaralara sebep oldu.

Çukurova'nın kavurucu sıcağı altında gerçekleşen sınavda, öğrencilerin 45 dakikalık arada okul bahçesinden çıkmalarına izin verilmemesi, velilerin de okul içine girememesiyle birlikte ilginç tablolar ortaya çıktı.

Veliler, demir parmaklıklar ardından sınava giren çocuklarına destek olmak için çaba harcadılar. Bazı veliler, demir parmaklıkların dışında kalarak çocuklarına moral verirken, bazıları ise sınav salonlarına daha yakın olabilmek için demir parmaklıkların yanında beklediler.

Sınavın ikinci oturumu öncesinde, çocuklarını sınav için hazırlayan veliler, çocuklarına yemek yedirerek ve sularını içirerek destek oldular. Çukurova'nın yakıcı sıcağında, velilerin çocuklarına olan ilgisi ve destekleri, dikkat çekici bir şekilde yansıdı.

Öğrenciler, velileri ve sınav görevlileri tarafından verilen destekle ikinci oturuma hazırlanırken, okul bahçesinde yaşanan ilginç görüntüler, sınavın stresli atmosferine renk kattı.