Eğitim

Osmaniye Valisi Yılmaz’dan, Deprem Hasarlı Okullara Yakın İnceleme

Vali Yılmaz, depremde hasar gören Çamlıkevler İlkokulu ve Şehit Çağrı Doğan Ortaokulu'ndaki güçlendirme çalışmalarını inceledi.

Abone Ol

Vali Yılmaz, Güçlendirme Çalışmaları Devam Eden Çamlıkevler İlkokulu ve Şehit Çağrı Doğan Ortaokulu'nda İncelemelerde Bulundu

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Toprakkale İlçesi'nde güçlendirme çalışmaları devam eden Çamlıkevler İlkokulu ve Şehit Çağrı Doğan Ortaokulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz’a ziyaret sırasında Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, Toprakkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Durmuş Sağlam ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Ahmet Kavun eşlik etti.

Vali Yılmaz, incelemeleri sırasında yüklenici firma ve yetkililerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. 6 Şubat 2024 depreminde orta hasar gören okul binalarının güçlendirme sürecinin hızla devam ettiğini belirten Vali Yılmaz, çalışmaların eğitim-öğretim yılına yetişmesi için büyük çaba sarf edildiğini vurguladı.

Açıklamasında, “Toprakkale İlçemizin Çamlıkevler Mahallesi'ndeki Çamlıkevler İlkokulu ve Şehit Çağrı Doğan Ortaokulu binalarında yapılan güçlendirme çalışmaları hızla ilerliyor. Depremde orta hasar gören okul binalarımızın güçlendirilmesiyle, çocuklarımızı güvenli bir şekilde okullarına kavuşturmayı amaçlıyoruz. Yüklenici firma canla başla çalışıyor ve inşallah eğitim öğretim yılına yetiştireceğiz. Bu süreçte emeği geçen herkese, özellikle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Toprakkale Kaymakamımıza ve yüklenici firmaya teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki öğrencilere güvenli bir eğitim ortamı sunulacağı belirtildi.