Yıllar sonra yeniden yayınlanmaya başlayan Turnike yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Erbil, ilk bölümde duygusal anlar yaşadı. Programın başında, 2017 yılında trajik bir şekilde hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz'ın sesi kullanıldı.

Mehmet Ali Erbil, Turnike Yarışmasıyla Ekranlara Döndü Vatan Şaşmaz'ı Andı (1)

Vatan Şaşmaz’ın Sesiyle Duygusal Anlar

Turnike yarışmasının yeni bölümünde, Mehmet Ali Erbil stüdyoya anons edilirken izleyicilere tanıdık bir ses yankılandı. Erbil, duygu dolu anlar yaşadığı anons hakkında şunları söyledi: "Programın başında beni anons eden sesi tanıdınız mı? Vatan Şaşmaz'dı o. Daha önce beni anons etmişti rahmetli. 7 yıl oldu kaybedeli... Rahmetle anıyoruz kendisini." Bu sözler üzerine stüdyoda duygusal anlar yaşandı ve izleyiciler de bu anı büyük bir saygıyla karşıladı.

Mehmet Ali Erbil, Turnike Yarışmasıyla Ekranlara Döndü Vatan Şaşmaz'ı Andı (3)

Vatan Şaşmaz'ın Acı Kaybı

Vatan Şaşmaz, Çocuklar Duymasın dizisindeki rolüyle ve pek çok projede sunuculuk yaparak geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Ancak, 27 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul'daki bir otelde eski manken ve oyuncu Filiz Aker tarafından tabancayla vurularak öldürülmesiyle büyük bir şok yaşanmıştı. Bu olay, hem hayranlarını hem de medya dünyasını derinden sarsmıştı.

Solmaz Çiros Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli? Solmaz Çiros Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Mehmet Ali Erbil, Turnike Yarışmasıyla Ekranlara Döndü Vatan Şaşmaz'ı Andı (2)Mehmet Ali Erbil’in Ekranlara Dönüşü

Rahatsızlığı nedeniyle uzun yıllar ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, yeniden izleyici karşısına çıkmanın mutluluğunu yaşadı. Turnike yarışmasının yeniden başlaması, hem Erbil'in hayranları hem de televizyon dünyası için büyük bir heyecan yarattı. Erbil, bu dönüşüyle birlikte hem geçmişe olan bağlılığını gösterdi hem de yeni projelerle izleyicilerin karşısına çıkacağının sinyallerini verdi.

Mehmet Ali Erbil’in Turnike yarışmasının yeni bölümleriyle yeniden ekranlara dönmesi ve Vatan Şaşmaz'ı anması, izleyiciler ve medya dünyası tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Erbil'in bu duygusal anı, ekran başındaki izleyicilere de dokunaklı anlar yaşattı.

Editör: Resul Özdil