MAGAZİN

MasterChef’te Heyecan Dolu Anlar: Sezer Dirican’ın Tabağı Şefleri Şaşırttı!

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef 2024'ün ön eleme turları hız kesmeden devam ediyor.

Abone Ol

22 Haziran akşamı yayınlanan 9. bölümde yarışmacılardan Sezer Dirican, hazırladığı tabakla şefleri heyecanlandırdı ve gündeme oturdu. Ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda oturduğu programda Dirican'ın tabağı büyük beğeni topladı.

"Kaşığı Görmekle Yetineceksin"

Yarışmacı Sezer Dirican, deniz ürünleriyle hazırladığı tabağıyla jüri üyelerini şaşırtmayı başardı. Tabağı tattıktan sonra kaşık çıkaran Somer Şef, şu açıklamayı yaptı: "Biz kaşığı 'Bu tabakta eleştirilecek hiçbir şey yok' dediğimizde atıyoruz. MasterChef tarihinde ilk defa elemelerde kaşık gelecekti. Ama maalesef sen şu an sadece görüntüsüyle yetineceksin. Çünkü pırasan çok diri. Eğer o pırasa da karidesin ve sosun gibi olsaydı, MasterChef'te elemelerde ilk kaşık alan yarışmacı olacaktın. Kocaman bir evet ama gerçekten çok yazık oldu."

"Helal Olsun"

Danilo Zanna ise Dirican'ın tabağını daha iyi anlatması gerektiğini belirterek, "Evet" dedi. Mehmet Şef ise "Tabakla ilgili konuşacak bir şey yok. Bu tabakla ilgili konuşulacak tek şey: Helal olsun. Çıtayı biraz yüksek tuttun, inşallah böyle devam edersin," yorumunu yaptı.

Sezer Dirican Kimdir?

1995 yılında Amasya'da doğan Sezer Dirican, 5 yıldır profesyonel olarak aşçılık yapıyor. Askerlik hizmeti nedeniyle 7 ay sektörden uzak kalan Dirican, 1.5 aydır yeniden mesleğine döndüğünü ifade etti.

MasterChef 2024’te Ön Eleme Heyecanı Devam Ediyor

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu MasterChef 2024'te, ana kadroya girmek isteyen yarışmacılar, hazırladıkları tabakları şeflerin beğenisine sunuyor. Şeflerin tadım yapması ve değerlendirmeleri sonucunda yarışmacıların 2. tura geçip geçemeyecekleri belirleniyor. Bu süreçte birçok yetenekli yarışmacı, yaratıcılıklarını ve becerilerini sergileyerek ana kadroya girmeye çalışıyor.

Sezer Dirican'ın hazırladığı tabak, şeflerden büyük beğeni toplasa da, pırasanın diri kalması nedeniyle "ilk kaşık alan yarışmacı" unvanını kaçırdı. Ancak bu performansıyla Dirican, MasterChef 2024’ün ilerleyen bölümlerinde izleyicilerin ve şeflerin ilgisini çekmeye devam edecek gibi görünüyor