Mardin’de 2015 Yılında Kaybolan 4 Yaşındaki Ecrin Tunç 9 Yıldır Bulunamıyor: Aileden Yeniden Yardım Çağrısı

Mardin’de 2015 yılında henüz 4 yaşındayken kaybolan Ecrin Tunç’tan hala haber alınamıyor. 9 yıldır umutla kızlarından bir iz bulmayı bekleyen Tunç ailesi, yeniden yetkililere ve kamuoyuna seslenerek yardım talebinde bulundu. Ecrin’in ailesi, geçen yıllara rağmen bir iz bulunamamasının acısını yaşarken, "Aile olarak perişan haldeyiz. Gecemiz gündüzümüz yok," diyerek çaresizliklerini dile getirdi.

Ecrin Tunç'un Kaybolduğu Gün: Çaresizlikle Bekleyiş Başladı

Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlar denetlendi Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlar denetlendi

2015 yılında Mardin’in Midyat ilçesinde yaşanan olay, küçük Ecrin’in evlerinin önünden kaybolmasıyla başlamıştı. O günden bu yana Ecrin’den hiçbir haber alınamazken, kayıp vakasına dair yapılan arama çalışmaları ve soruşturmalar sonuçsuz kaldı. Aile, 9 yıldır süren bu belirsizliğin psikolojik ve fiziksel olarak kendilerini yıprattığını belirterek, minik kızlarına kavuşmayı umut ediyor.

Aileden Umut Dolu Çağrı: "Kızımızı Bulun"

Tunç ailesi, bir kez daha yetkililere seslenerek, kayıp vakasının çözüme kavuşturulmasını talep etti. Acılı anne ve baba, "Geçen yıllar bizim için dayanılmaz hale geldi. Her geçen gün biraz daha umutsuzluğa kapılıyoruz ama kızımızı bulacağımıza dair inancımızı da yitirmedik. Yetkililerden kızımızı bulmaları için daha fazla çaba göstermelerini rica ediyoruz," ifadelerini kullandı.

Kayıp Olayıyla İlgili Çalışmalar Sürüyor

Ecrin Tunç’un kaybolduğu tarihten itibaren emniyet güçleri tarafından başlatılan arama ve inceleme çalışmaları hala devam ediyor. Ancak, olayla ilgili şu ana kadar somut bir delil elde edilemedi. Yetkililer, vakaya dair her türlü ihbarı değerlendirdiklerini ve soruşturmanın sürdüğünü belirterek, vatandaşlardan da konuya duyarlılık göstermelerini istedi.

Mardin’de 2015 Yılında Kaybolan 4 Yaşındaki Ecrin Tunç 9 Yıldır Bulunamıyor (2)

Tunç Ailesinin Umudu Bitmiyor

9 yıldır evlatlarına kavuşma umuduyla yaşayan Tunç ailesi, Ecrin’in bulunması için hem yetkililere hem de kamuoyuna çağrı yapmaya devam ediyor. Aile, Ecrin’e ne olduğu konusunda en küçük bir ipucunun dahi bulunmasının, yıllardır süren acılarının bir nebze olsun hafiflemesine yardımcı olacağını belirtti. "Bizim için ne 9 gün, ne 9 ay, tam 9 yıl geçti. Kızımızın bir yerlerde olduğunu ve onun sağ salim bulunacağını ümit ediyoruz. Lütfen sesimizi duyun ve kızımızı bulmamıza yardım edin," şeklinde konuşan aile, kamuoyunun da duyarlılık göstermesini istiyor.

Yetkililere Çağrı: "Ecrin Nerede?"

Ecrin Tunç’un kayboluşu, yıllardır çözülmeyi bekleyen bir gizem olarak kamuoyunun gündeminde yerini koruyor. Ailenin yaşadığı acı, her geçen gün daha da derinleşirken, bu uzun bekleyişin ne zaman sona ereceği belirsizliğini koruyor. Tunç ailesi, tüm yetkililere seslenerek "Ecrin nerede?" sorusunun yanıtını almak için sabırsızlıkla bekliyor.

Editör: Resul Özdil