Gündem

"Kırşehir'de Konser Skandalı: AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Darp İddiasıyla Gündemde"

Kırşehir'de düzenlenen Ceviz Festivali'nde AKP Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer'in, bir kadını darp etmesi olayında büyük tepkiler yükseldi.

Abone Ol

Kırşehir’in Kaman ilçesinde, 13 Ekim 2024 tarihinde düzenlenen Ceviz Festivali'nde yaşanan bir olay, kamuoyunda büyük tartışmalara yol açtı. AK Parti Kırıkkale Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer'in, festivaldeki Sefo konserinde 25 yaşındaki Fatma Banu Çoban'ı darp ettiği öne sürüldü.

Olayın detaylarına göre, Fatma Banu Çoban, konser alanında akrabalarıyla birlikte yer almak isterken Melih Ünlüer ile tartışmaya girdi. Çoban, Ünlüer’in kendisine yumruk attığını ve burnunun kırıldığını belirterek, olay sonrası hastaneye kaldırıldığını ve ameliyat geçirdiğini açıkladı. Çoban, ameliyat sonrası yaşadığı bu şiddeti kınayarak, "Yüzümden kanlar boşaldı, etrafta kimse gelmedi. Olay yerinden ayrılırken Melih Ünlüer, eşine, 'Nasıl vurdum kıza' diye övünüyordu" ifadelerini kullandı.

Yaşanan olay sonrası hem Ünlüer hem de eşi hakkında şikayette bulunan Çoban, durumu yetkililere bildirdi. İddialara göre, AK Parti yönetimi de Melih Ünlüer'in istifasını gündeme aldı. Bu durum, kadın hakları ve kamu görevlilerinin sorumluluğu konularında önemli bir tartışma başlattı.