Gündem

Irak'ın Kuzeyindeki Saldırılarda Şehit Olan Askerler İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Güçlü Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'ın kuzeyindeki saldırılarda şehit olan askerlere başsağlığı diledi. Şehitler için rahmet isteyen Erdoğan, terörle mücadele kararlılığını vurguladı, bölgede teröre izin verilmeyeceğini belirtti.

Abone Ol


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın kuzeyinde bölücü hainler tarafından gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan kahraman askerlere Allah'tan rahmet diledi. Erdoğan, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet, makamları ali olsun. Bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır. Terörü kaynağında kurutma stratejimizi uygulamayı son terörist de bertaraf edilene kadar kararlılıkla sürdüreceğiz."

Erdoğan, Türkiye'nin, Irak'ın veya Suriye'nin kuzeyinde terör yapılanmasına müsaade etmeyeceğini belirterek, "Emperyalistlere taşeronluk yapan kiralık katil sürüleriyle mücadelemizden kesinlikle geri adım atmayacağız." dedi. Türkiye'nin sınırları içinde ve dışında teröristlere nefes aldırmayan güvenlik güçlerine başarılar dileyen Erdoğan, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Allah kahraman askerlerimizi muzaffer eylesin."

Bu acı olayın ardından Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığı ve güvenlik güçlerinin azmi ön plana çıkıyor. Irak'ın kuzeyinde yaşanan bu saldırı, Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlı duruşunu bir kez daha vurguluyor.