LG'den B2B müşterileri için dijital dönüşümü hızlandırmak amacıyla Ricoh ile ortaklık LG'den B2B müşterileri için dijital dönüşümü hızlandırmak amacıyla Ricoh ile ortaklık

Halkbank, bireysel kredi kartı müşterileri için özel bir kampanya düzenliyor. 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya kapsamında, müşteriler kredi kartlarından veya vadesiz hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL ParafPara kazanacaklar.

Halk Bankası 1Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin 31 Temmuz 2024 tarihine kadar Paraf Mobil uygulamasından "HEMEN KATIL" butonuna tıklamaları veya "FATURA" yazıp 3404'e SMS göndererek kampanyaya başvurmaları gerekmektedir. Başvurunun ardından bireysel kredi kartından veya Halkbank'ta kayıtlı vadesiz hesaptan otomatik fatura talimatı verilmesiyle kampanyadan yararlanılabilecek.

Halk BankasıKazanılan ParafParalar Ne Zaman Yüklenecek?

Kazanılan ParafParalar, 9 Ağustos 2024 tarihinde kredi kartına veya vadesiz hesaba yüklenecektir. Kampanya kapsamında verilen talimatlar, kampanya başlangıç tarihinden itibaren aktif olan talimatlar için geçerli olacak ve talimat iptal edilip tekrar verildiğinde kampanya dahilinde değerlendirilmeyecektir.

Cep Telefonu Faturalarına Zam Geliyor! (1)

Kimler Yararlanabilir?

Bu kampanya ile düzenli fatura ödeyen müşteriler, otomatik olarak ödeyerek toplamda 500 TL'ye kadar para iadesi kazanma şansına sahip olacaklar. Kampanya, müşterilere faturalarını düzenli olarak ödeme alışkanlığı kazanmaları ve otomatik ödeme talimatı vermeleri için bir teşvik sağlamaktadır.

Para1

Halkbank'ın bu özel kampanyası, müşterilerine finansal yönetimde kolaylık ve avantaj sunarken, düzenli ödeme alışkanlıklarını teşvik etmeyi hedefliyor.

Editör: Resul Özdil