KÜLTÜR SANAT

Ferhat Özkalaycıoğlu, "Bir Delinin Hatıra Defteri" ile İzleyicileri Büyüledi

Ferhat Özkalaycıoğlu'nun "Bir Delinin Hatıra Defteri" performansı, Osmaniye Cebelibereket Kültür Merkezi'nde izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Abone Ol

Osmaniye Cebelibereket Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Bir Delinin Hatıra Defteri" oyunu, Ferhat Özkalaycıoğlu'nun etkileyici performansı ile izleyicilerden tam not aldı. Gogol'un unutulmaz eseri, daha önce Genco Erkal ve şimdiki Ankara-Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu gibi önemli sanatçılar tarafından sahnelenmişti. Bu kez sahnede Özkalaycıoğlu'nun performansı Osmaniyeli izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Oyunu izleyenler arasında Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy'un yanı sıra çok sayıda sanatsever de yer aldı. Salon tamamen dolarken, izleyiciler oyunu ayakta alkışladı. Özkalaycıoğlu’nun rolüne kattığı derinlik ve samimiyet, izleyicileri adeta karakterin iç dünyasına sürükledi.

Gogol'un ünlü eserinde, sıradan bir devlet memurunun soylu bir ailenin kızına duyduğu karşılıksız aşk ve bu aşkın etkisiyle takıntılara sürüklenmesi anlatılıyor. Oyun, mizahi dokunuşların yanı sıra yoğun dramatik unsurlarla izleyiciyi derinden etkiliyor. Özkalaycıoğlu, karakterin ruhsal çöküntüsünü ve takıntılarını ustalıkla sahneye yansıtarak izleyenleri hüzün ve düşüncelere boğdu.

Osmaniyeli izleyicilerden büyük ilgi gören "Bir Delinin Hatıra Defteri" oyunu, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.