Son olarak eşi Ali Özbir ve çocuklarıyla evde geçirdiği keyifli anlarını paylaşan Esra Erol, bu kez spor salonundan paylaştığı videoyla takipçilerinin karşısına çıktı.

Spor Salonunda Eğlenceli Anlar

Esra Erol, spor salonunda oğluyla birlikte geçirdiği eğlenceli anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Videoda fit haliyle dikkat çeken Erol, takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Paylaşım, kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Esra Erol Bu Kez Spor Salonundan Paylaştı! Oğluyla Beraber Eğlenceli Anlarına Bakın! (1)Mutlu Evliliği ve Aile Yaşamı

2010 yılında Ali Özbir ile hayatını birleştiren Esra Erol, 2011'de ilk çocukları İdris Ali Özbir'i, 2017'de ise Ömer Erol'u kucağına aldı. Mutlu evliliğiyle dikkat çeken Esra Erol, özel yaşamıyla da milyonlar tarafından merak ediliyor.

Magazin Gündeminin Yakından Takip Ettiği İsim

Yeni Askeri Dizilerle Ekranlara Dönüş: Önce Vatan, İşgal Günlerinde Aşk ve Teşkilat'ın Yenilikleri Yeni Askeri Dizilerle Ekranlara Dönüş: Önce Vatan, İşgal Günlerinde Aşk ve Teşkilat'ın Yenilikleri

ATV'nin reyting rekorları kıran "Esra Erol'da" programının sunucusu Esra Erol, magazin gündeminin en sık takip edilen isimleri arasında yer alıyor. Son olarak Türkiye-Gürcistan maçında eşi Ali Özbir ve çocuklarının gol sevincini paylaşan Esra Erol, bu paylaşımıyla büyük beğeni toplamıştı.

Fit Haliyle Göz Doldurdu

Spor salonundan oğluyla birlikte yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Esra Erol, fit görüntüsüyle takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. Videoda, oğluyla eğlenceli anlar yaşadığı görülen başarılı sunucu, hem ailesiyle geçirdiği keyifli zamanları hem de sağlıklı yaşam tarzını gözler önüne serdi.

Esra Erol'un spor salonundan paylaştığı eğlenceli anlarına, sosyal medya hesabından ulaşabilirsiniz. Başarılı sunucu, her geçen gün artan takipçi kitlesiyle etkileşimini sürdürüyor.

Editör: Resul Özdil