Bu yenilikçi hizmet, kullanıcıların evlerinden çıkmadan eski telefonlarını yenilemelerine olanak tanıyor.

Kolay ve Hızlı Yenileme Süreci

"Eskiyi Kapında Yenile" hizmeti ile kullanıcılar, Hepsiburada platformu üzerinden yeni bir telefon seçtikten sonra eski telefonlarının detaylarını ve kondisyonunu sisteme girerek, eski cihazları için bir ön teklif alıyorlar. Kullanıcıların onayladığı teklif, yeni telefonun fiyatından düşülüyor ve eski telefon HepsiJET kuryesi tarafından evden alınıyor. Getmobil’in uzman teknisyenleri tarafından yenilenen telefonlar, 12 ay garanti ile yeniden satışa sunuluyor. Bu süreç, kullanıcılar için son derece kolay ve hızlı bir şekilde, 24 saat içinde tamamlanıyor.

Kırmızı et tüketimi lüks oldu Kırmızı et tüketimi lüks oldu

Verimlilik ve Çevreye Katkı

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün, bu hizmetin hem kullanıcılar hem de çevre için önemini vurguladı: "Geçtiğimiz yıl Türkiye’de 400 bin telefon yenilendi. Bu hizmeti 81 ile ulaştırarak en yeni teknolojiyi en avantajlı şartlarda kullanıcıların kapısına kadar götürmeyi hedefliyoruz. Ayrıca, bu hizmetin çevreyi koruma ve döngüsel ekonomiye katkı sağlama yönü de bulunuyor."

Başarılar ve Gelecek Hedefleri

Hepsiburada Mobil Kategoriden Sorumlu Grup Direktörü Murat Atamer, "Eskiyi Kapında Yenile" hizmetinin başarısına dikkat çekerek şunları söyledi: "2022’de başladığımız bu girişimle şimdiye kadar 60 bin telefonu yeniledik. Pilot uygulama sürecinde elde ettiğimiz %92 kullanıcı memnuniyeti oranı, hizmetimizin değerini kanıtlıyor. Yıl sonuna kadar 50 bin telefonun kapıda değişimini tamamlamayı hedefliyoruz."

Hepsiburada’nın bu yeni hizmeti, kullanıcıların eski telefonlarını yenileyerek hem teknoloji alışverişlerinde daha fazla esneklik sağlıyor hem de çevreye duyarlı bir tercih sunuyor.

Editör: Resul Özdil