Dorukhan Toköz'den Olay Beşiktaş Açıklaması: "Beni Çok Üzdüler"

Bir dönem Beşiktaş formasını terleten Dorukhan Toköz, şu anki takımı Eyüpspor'daki kariyerine odaklanırken, Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluşa verdiği röportajda, Beşiktaş’taki ayrılığının sebeplerini ve yaşadığı zorlukları dile getirdi.

Diyarbekirspor Sahadan Çekildi – Hakemler Soyunma Odasına Döndü Diyarbekirspor Sahadan Çekildi – Hakemler Soyunma Odasına Döndü

Dorukhan, Beşiktaş'ta geçirdiği dönem için, "Oynadığım dönem benim için çok güzeldi. Harika bir takım ortamı vardı. Beşiktaş'tan ayrıldığım için pişman değilim, bunu yapmam gerekiyordu. Ancak bana yapılan muamele hiç hoş değildi. Para yüzünden ayrılmadım; beni çok üzdüler," dedi.

Sakatlık sürecinde yaşadığı olumsuzlukları da paylaşan Toköz, "Sakatlandıktan sonra bana öyle şeyler yaptılar ki bunları anlatamam. 'Ben bu kulüpten gideceğim, isterseniz dünyanın en büyük paralarını verin, ben kalamam' dedim. Yapılanları söylesem herkes beni haklı bulur. Bir insanı bu kadar değersizleştirmek, saygısızlık yapmak kabul edilemez," ifadelerini kullandı.

Dorukhan, Beşiktaş taraftarına olan sevgisinin ve kulübe olan bağlılığının etkisiyle, şampiyonluk kutlamalarında Sezen Aksu'dan “Gidiyorum” şarkısını seçtiğini belirtti.

Eyüpspor'un ligdeki durumu hakkında da değerlendirmelerde bulunan Toköz, teknik direktör Arda Turan’ın çalışma yöntemlerini övdü: "Arda Turan'ın saha içindeki antrenman metodu çok iyi, çok sıkı çalışıyoruz."

Trabzonspor'daki kariyeri hakkında da düşüncelerini paylaşan Dorukhan, "Trabzonspor'da oynarken şampiyon olacağımıza çok inanmıştım. O golü attığım an, hayatımın en güzel anlarından biriydi," diyerek unutulmaz anılarını paylaştı.

Dorukhan Toköz’ün açıklamaları, futbol camiasında yankı bulurken, Eyüpspor’daki kariyerinin nasıl devam edeceği merakla bekleniyor.

Editör: Rabia İlkay Yıldız