Politika

CHP'li Şahbaz, Hatay'da Deprem Sonrası Çalışmaları Değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sağlık Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, deprem felaketinin ardından Hatay'da yürütülen çalışmaları değerlendirmek üzere Hatay İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Abone Ol

Ziyarette, İl Başkanı Hakan Tiryaki ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Şahbaz, deprem sonrası yapılan çalışmalar ve gelecekte hayata geçirilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Şahbaz, Hatay'ın depremden büyük bir yıkımla çıktığını vurgulayarak, "Hatay’ımız çok büyük bir yıkım yaşadı ancak bu yıkımın yaralarını örgütümüzle, yurttaşlarımızla el ele vererek hep birlikte saracağız" dedi. İl Başkanlığı’nın halen çadırda hizmet vermesinin zorluklarına da değinen Şahbaz, dayanışma ve azimle bu zor günlerin üstesinden gelineceğine olan inancını dile getirdi.

Ziyaretin ardından, Başkan Hakan Tiryaki ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Şahbaz, "Başkanımıza ve kıymetli örgütümüze nezaketleri ve samimi karşılamaları nedeniyle çok teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

CHP’nin, Hatay'da yaşanan felaketin ardından bölgedeki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceği ve yeni projelerle kente katkı sağlamaya devam edeceği belirtildi.