Genel

Birol Ertem, HGC İskenderun Temsilciliği'ni Ziyaret Etti: Hatay'a Hizmet Sözü

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan CHP Hatay Eski Milletvekili Birol Ertem, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) İskenderun Temsilciliği'ne gerçekleştirdiği ziyarette, Hatay için yapmayı planladığı hizmetleri ve kente dair vizyonunu paylaştı.

Abone Ol

Ertem, gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Hatay'a olan bağlılığını ve kent için elinden geleni yapma kararlılığını vurgulayarak, "CHP Genel Başkanımız sayın Özgür Özel'in bizzat aday adaylığına davet etmesinin ardından, bölgede yapılacak hizmetlerde üzerime düşen ne varsa yapmaya hazır olduğuma inanarak bu yola çıktım. Hatay'da birçok konuda uzlaşmacı ve diğer partililerle diyalog halinde olup, Hatay'ın kalkınması için elimizi taşın altına hep birlikte koymak istiyoruz." dedi.

Hatay'ın zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Ertem, sorunlara suçlayarak değil, birlikte sorumluluk alarak çözüm bulmaya aday olduğunu ifade etti. Önceliğinin Hatay olduğunu vurgulayan Ertem, "Hatay olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Birçok konuda ne yazık ki toparlanamadık. Bunu birilerini suçlayarak değil, birlikte sorumluluk alarak yapmaya aday adayı oldum." şeklinde konuştu.

HGC İskenderun Temsilcisi Işık Şener, Ertem'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çıktığınız yolda başındaki tüm meslektaşlarımla başarılar diliyoruz." diyerek Ertem'e başarılar diledi.

Bu ziyaret, Hatay'da yerel siyasetin önemli figürlerinden biri olan Birol Ertem'in Hatay Gazeteciler Cemiyeti ile diyalogunu güçlendirdiği ve Hatay halkına yapmayı planladığı hizmetleri kamuoyu ile paylaştığı bir platform oldu.