Politika

BBP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen Görevinden Ayrıldı

BBP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen, sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini duyurdu. Taşdelen, kendisine destek veren tüm teşkilat mensuplarına ve yakınlarına teşekkür etti.

Abone Ol

BBP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen İstifa Etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Osmaniye İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Taşdelen, istifa kararını duyurduğu açıklamasında, görevi süresince kendisine destek olan tüm teşkilat mensuplarına ve yakınlarına teşekkür etti.

"Sağlık Sorunlarım Nedeniyle Görevimden Ayrılıyorum"

Mehmet Tamer Taşdelen, istifa kararını şu ifadelerle duyurdu:

"Bu güne kadar üstlendiğim, Büyük Birlik Partisi Osmaniye İl Başkanlığı görevimden sağlık sorunlarım nedeniyle istifa etmiş bulunmaktayım. Büyük Birlik Partisi İl Başkanı olarak görev yaptığım süreçte, emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerimize, ilçe ve belde başkanlarımıza, kadın kolları başkanlarımıza ve yönetimlerimize, Alperen Ocakları başkanlarımıza ve yönetimlerimize, bu süreçte benden desteklerini esirgemeyen, başta ailem, eş, dost, akraba, arkadaş ve dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

BBP Teşkilatına Teşekkür

Taşdelen, açıklamasında BBP teşkilatında görev aldığı süre boyunca kendisine destek olan yönetim kurulu üyelerine, ilçe ve belde başkanlarına, kadın kolları başkanlarına, Alperen Ocakları’na ve tüm dava arkadaşlarına teşekkür etti. Aynı zamanda, ailesi ve yakın çevresine de verdiği desteklerden ötürü minnettarlığını ifade etti.

"Davamızın Yanında Olmaya Devam Edeceğim"

İl Başkanlığı görevinden ayrılmasına rağmen Mehmet Tamer Taşdelen, gönül verdiği BBP davasının yanında olmaya devam edeceğini belirtti. Partinin her zaman destekçisi olacağını vurgulayan Taşdelen, BBP’nin mücadelesine katkıda bulunmaya devam edeceğini ifade etti.