Genel

Başkan Yalçın "Belediye Su Boruları Konusunda Yetersiz"

Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Murat Yalçın'dan Sert Eleştiriler: "Belediye Su Boruları Konusunda Yetersiz"

Abone Ol

Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Murat Yalçın, şehirde yaşanan su borusu arızalarına yönelik sert eleştirilerde bulundu. Başkan Yalçın, son olarak Metin Tamer ve Sefa Evler TOKİ yapım çalışmalarında saat 16:00'da meydana gelen boru kırılmasının üzerinden 4 saat geçmesine rağmen henüz onarım yapılamadığını belirtti.

Yalçın, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Gün geçmiyor ki bu memlekette su borusu kırılmasın. Şimdi de Metin Tamer ve Sefa Evler TOKİ yapım çalışmasında saat 16:00'da boru kırılmış, 4 saattir yapılamamış. Saat 00:00'da da olabilir miymiş? Kabala düzeni mi çalışıyorsunuz? Belediyeden bu su boruları nereden geçer projeyi alıp neden bakmıyorsunuz? Bu memlekette bunlara soru soracak idari kurum yok mu?”

Başkan Yalçın, yaşanan aksaklıkların tekrarlandığını belirterek, “Hangi akla hizmet bu borular kırılıyor? Yazık, çok yazık. Belediyeden ricamız, Raufbey Mahallesi 9541 Sokak kapakları ve kaçakları hazır, su gönderin. Bir değil, iki değil, üç değil, devamlı aynı hata. Başınızda duran mühendis, amir, sorumlu ne iş yapar? Vatandaşa bu devirde bunu yaşatmaya hakkınız yok. Hadi kırdınız, 4 saatte tamirini bile yapamıyorsunuz. Çıksın kamuoyuna yetkili firma açıklama yapsın” şeklinde konuştu.

Yalçın’ın açıklamaları, Osmaniye’deki su altyapı sorunlarına yönelik kamuoyunun dikkatini çekerken, yetkililerin bu konuda nasıl bir çözüm üreteceği merak ediliyor.