Yerel

Başkan Görgel'den Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’ne Prestij Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat’ın en işlek arterlerinden Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Abone Ol

Başkan Görgel, bölgede gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerde cadde üzerindeki asfalt yenileme çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

“Prestij Caddesi’ne Dönüştüreceğiz”

Başkan Görgel, bölgede esnaf ve vatandaşlarla yapılan toplantıda caddede yürütülen asfalt yenileme çalışmalarına dair görüşler aldı. Vatandaşlar, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Görgel’e teşekkür etti.

Başkan Görgel, değerlendirmelerinde şu açıklamalarda bulundu: “Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hemşehrilerimizin sorun ve taleplerini dinledik. Asfalt yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca, bölgede bozulan yürüyüş yollarının tadilatlarını da gerçekleştireceğiz. KASKİ Genel Müdürlüğümüz, bölgenin altyapı sorununu çözüme kavuşturmak için çalışıyor. Onikişubat Belediyemizin de bölgede çeşitli çalışmaları var. İnşaatlar tamamlandıktan sonra Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’ni ışıklandırması, yürüyüş yolları ve alt-üst yapısıyla prestij caddesine dönüştüreceğiz. Bize büyük bir teveccühle yaklaşan tüm esnaf ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Gelecekte de vatandaşlarımızla bir arada olmaya devam edeceğiz.”

Başkan Görgel’in bölgedeki inceleme ve ziyaretleri, Onikişubat’ın altyapı ve estetik açıdan önemli değişimlere uğrayacağının sinyallerini veriyor.

Cadde üzerindeki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgeye prestij kazandırılması hedefleniyor.