Avrupa Yakası'nın Gaffur'u olarak tanınan ünlü oyuncu Peker Açıkalın, sağlık durumuyla ilgili iddialara yanıt verdi. Beyin kanaması geçirdiği ve konuşma yetisini kaybettiği iddia edilen Açıkalın, uzun süren sessizliğini bozarak, doktoruyla birlikte kamera karşısına geçti.

Bade Karagöl, 7. Bursa Fashion Week’te podyuma çıkıyor Bade Karagöl, 7. Bursa Fashion Week’te podyuma çıkıyor

61 yaşındaki ünlü oyuncu, "Sağlığım yerinde, konuşmamda ve yürümemde hiçbir sıkıntı yok. Yalan yanlış haberlere inanmayın" ifadelerini kullandı. Açıkalın’ın doktoru Serdar Demir ise, "Peker Bey her zamanki gibi sağlıklı ve esprilerine devam ediyor. Böyle de devam edecektir inşallah" dedi.

Peker Açıkalın'ın Sağlık Durumu Merak Konusu Oldu

Bir süredir sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Peker Açıkalın, geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçirdiği iddialarıyla hayranlarını endişelendirmişti. Hastane dosyasına gizlilik kararı getirildiği söylenen Açıkalın’ın, konuşma yetisini kaybettiği ve bir dizi ameliyat geçireceği öne sürülmüştü.

Eşi Çiğdem Açıkalın, ünlü oyuncunun dört ay önce bir operasyon geçirdiğini ve şu an konuşmasında bir sorun olmadığını belirtti. Bu açıklama, Açıkalın’ın sağlık durumu hakkında yapılan spekülasyonları bir nebze olsun yatıştırdı.

Peker

Peker Açıkalın Kimdir?

1982 yılında "Kim Bunlar?" adlı televizyon programıyla kariyerine başlayan Peker Açıkalın, Çiçek Taksi, Ekmek Teknesi, Avrupa Yakası, Mert ile Gert ve Yahşi Cazibe gibi dizilerdeki rolleriyle tanındı. 2003 yılında "Kolay Para" filminde canlandırdığı Ender karakteriyle, 8. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde En Başarılı Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. 2007 yılında ise 34. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Komedi Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Peker Açıkalın, özel hayatında da dikkat çeken bir isim. 1999 yılında ünlü şarkıcı Niran Ünsal ile evlenen Açıkalın, bu evlilikten Narin Şeker adlı bir kız çocuğuna sahip oldu. Uzun süredir Çiğdem Koç ile birlikte olan Açıkalın’ın, 2018 yılında bir oğlu dünyaya geldi.

Editör: Ersin ŞİMŞEK