Politika

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Başkan Binboğa’dan Güçlü Mesajlar: 'Durmak Yok Yola Devam'

Osmaniye Korkutata Üniversitesi'nde düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa partililere seslendi.

Abone Ol

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun Osmaniye'deki ziyaretine değinen Binboğa, “Kurulduğu günden bugüne memleketimizin her karışında canla başla koşturan, yorulmak nedir bilmeyen yol ve dava arkadaşlarım, hoş geldiniz!” diyerek, katılımcılara teşekkür etti.

Binboğa, toplantının önemine vurgu yaparak, “Sizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en hasbi yol arkadaşlarısınız. Misafir değil, her zaman ev sahibisiniz” ifadesini kullandı. Partinin geçtiğimiz hafta 23. yıl dönümünü coşkuyla kutladığını belirten Binboğa, salonda yer alan partililere teşekkür ederek, “Heyecanımız ve sevgimiz daim kalacak. ‘Durmak yok yola devam’ diyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin Gelecekteki Rolü ve Sorumluluğu Vurgulandı

AK Parti'nin Türkiye'nin sadece dününün değil, yarınının da partisi olduğunu vurgulayan Binboğa, “AK Parti, büyük bir davanın temsilcisidir. Sorumluluğumuzu artıran bu davada, her gün 24 saatini bu hizmete adayan büyüklerimizin ve kardeşlerimizin gayretleriyle ilerliyoruz” dedi. Gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakma hedefinde olduklarını belirten Binboğa, bu amaca ulaşmak için aynı anlayışla çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Çukurova Uluslararası Havalimanı ve Sağlık Alanındaki Yenilikler

Toplantıda, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın bölge için önemli bir yatırım olduğunu belirten Binboğa, havalimanının 9 milyon yolcu kapasitesine sahip olduğunu ve yaklaşık 3 bin kişiye istihdam sağlayacağını ifade etti. Sağlık alanında yapılan yeniliklere de dikkat çeken Binboğa, AK Parti'nin iktidara geldiğinde sağlık sistemini baştan sona yenilediğini ve modern hastaneler ile son teknolojili ambulanslarla hizmet verdiklerini belirtti. “Bugün sağlık hizmetleri vatandaşlarımızın hak ettiği şekilde sunulmaktadır” diyen Binboğa, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun il ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

Toplantının Kapanışı ve Bakan’a Teşekkür

Konuşmasının sonunda, Bakan Memişoğlu’nun ilde gerçekleştireceği programların detaylarına değinen Binboğa, “Sayın Bakanımıza şehrimize hoş geldiniz diyor ve toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hepinizi saygıyla hürmetle selamlıyorum” dedi.

Toplantı, AK Parti'nin Osmaniye’deki teşkilat mensuplarının ve diğer katılımcıların büyük ilgisiyle sona erdi.