Genel

AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun'dan Burdur'a Ziyaret

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Gaye Coşkun, Burdur'da Belediye Başkanı Ali Orkan Ercengiz ve yerel medya temsilcileriyle buluşarak medya-siyaset ilişkilerini ele aldı.

Abone Ol

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Gaye Coşkun, Burdur'da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek medya ve siyaset dünyasıyla önemli görüşmelerde bulundu. Coşkun'a, Burdur Gazeteciler Cemiyeti'ne yeniden başkan seçilen Kürşat Tuncel eşlik etti.

Ziyaret programı çerçevesinde, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkan Ercengiz ile bir araya gelen Gaye Coşkun, medya-siyasetçi ilişkilerini masaya yatırdı. Görüşmede, özgür medyanın desteklenmesinin önemine dikkat çekildi. Coşkun, Belediye Başkanı Ercengiz'in nazik ev sahipliği için teşekkürlerini iletti.

Coşkun ve Tuncel'in bir sonraki durağı, Burdur Gazeteciler Cemiyeti oldu. Burada, TGK Genel Başkan Vekili Sefa Özdemir de onlara katıldı. Coşkun, Tuncel ve Özdemir, Burdur'daki meslektaşlarıyla görüş alışverişinde bulundu. Burdur Radyosu'nun önde gelen isimlerinden Serkan Şimşek, Çağdaş Burdur Gazetesi'nden Hasan Ali Daldal, ve Burdur Gazetesi'nden Süleyman Taraslı gibi yerel medya temsilcileriyle bir araya gelerek, sektörün durumu ve geleceği üzerine konuşmalar yapıldı. Coşkun, bu ziyaretlerdeki samimi ev sahipliği için tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

Ziyaretler boyunca, Gaye Coşkun ve ekibi, yerel medya temsilcileriyle bir araya gelerek, sektörün mevcut durumu ve karşılaşılan zorluklar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.