Dünya

90’ların Efsane Grubu Oasis, 2025 Dünya Turu İçin Bir Araya Geldiğini Duyurdu

90’lı yıllara damgasını vuran İngiliz rock grubu Oasis, yıllar süren ayrılığın ardından yeniden bir araya geliyor.

Abone Ol

Grup, merakla beklenen bu duyuruyu sosyal medya hesaplarından paylaştıkları etkileyici bir mesajla yaptı: "Silahlar sustu. Yıldızlar hizalandı. Büyük bekleyiş sona erdi. Gelin görün. TV'de yayınlanmayacak."

Bu kısa ve vurucu ifadelerle, Oasis'in 2025 yılında dünya çapında bir turneye çıkacağı açıklandı. Grup, 2009 yılında yaşanan dağılmanın ardından ilk kez sahneye birlikte çıkacak. Grubun kurucuları ve belkemiği olan Noel ve Liam Gallagher kardeşler, aralarındaki uzun süredir devam eden husumeti bir kenara bırakarak müzikseverlere yeniden kavuşmanın heyecanını yaşatacak.

Oasis’in yeniden bir araya geleceği haberi, kardeşlerin sosyal medya platformu X üzerinden yaptıkları paylaşımlarla kesinlik kazandı. Noel ve Liam Gallagher, “İşte bu, oluyor,” mesajlarıyla eski performanslarından kesitler içeren bir videoyu takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşımlar, müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı ve Oasis hayranlarını heyecanlandırdı.

Grubun, 2025’te çıkacakları dünya turnesinin detayları henüz açıklanmadı, ancak müzik dünyası şimdiden bu tarihi anı konuşmaya başladı. Oasis’in geri dönüşü, yıllar sonra hayranlarına yeniden unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.