Genel

Yerel Yönetimlerden Bakan Kurum’a Ziyaret

Osmaniye'nin ilçe belediye başkanları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Abone Ol

Ziyarete Osmaniye Milletvekilleri Derya Yanık ve Seydi Gülsoy, İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice ve AK Partili Belediye Başkanları katıldı.

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, ziyaretle ilgili olarak, “Osmaniye Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, İl Genel Meclis Başkanımız ve AK Partili Belediye Başkanlarımız ile birlikte Sayın Bakanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını diledik. Düziçimize verdiği desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Sayın Bakanımıza nazik kabulleri ve yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir de sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Sayın Bakanımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik, beldemize verdiği destekler için teşekkür ettik. Ayrıca, beldemizin önemli geçim kaynağı olan Ellek Natürel Zeytinyağı'nı takdim ettik” dedi.

Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz ise paylaşımında, “Bizim derdimiz Toprakkale'mize hizmet etmek, halkımıza hizmet getirmek! Sayın Bakanımıza başarı dileklerimizi ve hemşehrilerimizin selamlarını ilettik. İlçemizde devam eden projeler ve yatırımlarımız için desteklerini istedik” ifadelerine yer verdi.

Belediye başkanları, ziyaretleri sırasında Bakan Kurum’a, beldelerine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.