Genel

Yarbaşı Belediyesi'nden Karacaören Mahallesi’ne Yeni Yol Çalışması!

Yarbaşı Belediyesi, Karacaören Mahallesi Kıllar Küme Evleri'nde parke yol yapım çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy'un öncülüğünde patika yollar modernize ediliyor.

Abone Ol

Yarbaşı Belediyesi, Karacaören Mahallesi Kıllar Küme Evleri'nde uzun süredir patika olarak kullanılan yol için parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. 

Patika Yol Parke Taşlarıyla Yenileniyor

Karacaören Mahallesi Kıllar Küme Evleri'nde yıllardır ulaşım sorunlarına neden olan patika yol, belediyenin yeni çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşuyor. Parke taşı döşeme işlemiyle daha kullanışlı ve konforlu bir hale getirilecek yol, mahalle sakinlerinin ulaşımını kolaylaştırmayı hedefliyor. Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, çalışmaların hızla tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

"Patika olarak kullanılan bu yolda parke taşı döşeme çalışmalarını bir an önce tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız."
- Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy

Yarbaşı Belediyesi'nden Vatandaşa Önemli Hizmet

Yapılan yol çalışması, özellikle yağışlı havalarda çamurlu ve kayganlaşan yolların vatandaşlar için oluşturduğu sıkıntıları gidermeyi hedefliyor. Belediyenin bu girişimi, Karacaören Mahallesi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, sosyal medyada #KalbimizYarbaşı etiketiyle destek bulmaya devam ediyor.