Genel

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Protokol Mensuplarından Kurban Bayramı Arifesinde Anlamlı Ziyaret

Kurban Bayramı arifesinde Osmaniye’de anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Vali Dr. Erdinç Yılmaz, beraberindeki protokol mensupları ile birlikte şehitlik ve depremde hayatını kaybeden vatandaşların mezarlarını ziyaret etti.

Abone Ol

Ziyaret programında Vali Yılmaz’ın yanı sıra Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ile gaziler ve aileleri yer aldı.

Şehitlerimize Minnet ve Rahmet

Envar-ul Hami Camii İmam Hatibi Mehmet Sadık Avcı tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ziyarette, İl Müftü Vekili Mehmet Güneş şehitlerimiz için dua etti. Yapılan duanın ardından, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, şehitlerimizin mezarlarına karanfil bırakarak, şehit yakınları ile bayramlaştı. Vali Yılmaz, “Şehitlerimizin mekânları cennet olsun, Allah gani gani rahmet eylesin. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz ve ailelerinin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum.” dedi.

Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımız Unutulmadı

Şehitlik ziyaretinin ardından Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, depremde vefat eden vatandaşlarımızın mezarlarını da ziyaret etti. İhlas Camii Müezzin Kayyımı Bilal Akbulut tarafından okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından, İl Müftü Vekili Mehmet Güneş depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dua etti. Vali Yılmaz ve beraberindekiler, mezarlara karanfil bırakarak, ailelerine baş sağlığı dileklerini iletti.

Vali Yılmaz, “Acınızı yürekten paylaşıyorum. Allah mekânlarını cennet etsin. Allah bir daha bize böyle acılar yaşatmasın.” diyerek, depremde vefat eden vatandaşlarımızın ailelerine taziye dileklerini iletti.

Kurban Bayramı arifesinde gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaretler, şehitlerimize ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza duyulan minnet ve rahmetin bir göstergesi olarak büyük takdir topladı.