Ekonomi

Turkcell'in 30. yıl çekilişine ilgi büyüyor

- Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal: - "15 Aralık'a kadar tüm müşterilerimizi, heyecanımıza ortak olmaları ve büyük 30'uncu yıl çekilişimize katılmaları için Turkcell mağazalarına davet ediyorum"

Abone Ol

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in 30. yılını müşterileriyle kutlamak için başlattığı çekiliş kampanyası, hız kesmeden devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, büyük hediyesi 3 adet togg marka otomobil olan Turkcell'in 30. yıl kutlamaları kapsamında başlattığı çekiliş kampanyasına yoğun ilgi gösteriliyor.

Başvuruların 15 Aralık'ta sona ereceği çekiliş kampanyası kapsamında, 3 adet Togg'un yanı sıra, 5 Vespa, 3 iPhone 15, 30'ar Playstation, elektrikli scooter ile oyun bilgisayarı, 200 Samsung tablet gibi büyük ödüller, şanslı Turkcell'lileri ve Turkcell ailesine yeni katılacak müşterileri bekliyor.

Turkcell'lilerin 30. yıl çekilişine katılmak için mağazalarda yer alan kampanya katılım ekranından ad-soyad, telefon numarası, il ve ilçe bilgilerini doldurmaları yeterli oluyor. 30. yıl çekiliş kampanyasında, her gün yeni bir çekiliş hakkı sağlanıyor.

- "30'uncu yaşımızı Turkcell'lilerle kutluyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, kampanyanın gördüğü ilgiden çok memnun olduklarını, 30 yıldır müşterilerinden aldıkları güç ve destekle sürdürdükleri yolculuklarını, yine onlarla kutlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti.

Özdal, "Bizim için anlamı çok büyük olan bu yılda, tüm Turkcell'lilere teşekkürlerimizi sunmak, Turkcell ailesine yeni katılacak müşterilerimize merhaba demek ve birlikte geçirdiğimiz 30 yılın bizler için taşıdığı değeri paylaşmak için kapsamlı bir çekiliş kampanyası düzenledik. Kampanyamız büyük bir ilgi gördü. 15 Aralık'a kadar tüm müşterilerimizi, heyecanımıza ortak olmaları ve büyük 30'uncu yıl çekilişimize katılmaları için Turkcell mağazalarına davet ediyorum." ifadelerini kullandı.