Osmaniye

Toprakkale Belediye Meclis Üyesi Adnan Geçkil, İYİ Parti'den İstifa Ederek MHP'ye Katıldı

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde yaşanan istifa şokuyla birlikte, İYİ Parti'de bir üye daha partisinden ayrılarak MHP'ye katıldı.

Abone Ol

Belediye Meclis Üyesi Adnan Geçkil, partisinden istifa ederek MHP saflarına geçti. Rozet takma töreni, MHP İlçe Başkanı Dinçer Çil tarafından gerçekleştirildi, programa Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aslan ve Kaçep Başkanı Hürü Kocalar da katıldı.

Toprakkale'den Gelen İstifa: Son günlerde İYİ Parti'de yaşanan istifalara bir yenisi eklendi. Toprakkale Belediye Meclis Üyesi Adnan Geçkil, partisinden ayrılarak Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) geçti. Geçkil'in istifası, partideki sarsıntıyı daha da artırdı.

Rozet Takma Programı: Adnan Geçkil'in MHP'ye katılması, partisinin ilçe binasında düzenlenen bir törenle gerçekleşti. MHP İlçe Başkanı Dinçer Çil, Geçkil'in rozet takma törenini gerçekleştirerek partilerine hoş geldiğini belirtti. Törende, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aslan ve Kaçep Başkanı Hürü Kocalar da hazır bulundu.

Toprakkale Belediye Meclis Üyesi Adnan Geçkil'in İYİ Parti'den istifa ederek MHP'ye katılması, ilçe siyasetinde önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. İstifaların parti içi dinamikleri ve yerel seçim stratejilerini nasıl etkileyeceği önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde görülecek. Bu süreçte, ilçe siyasetinin nasıl şekilleneceği ve partilerin bu değişime nasıl tepki vereceği merak konusu olmaya devam ediyor