Genel

Tokat'ın Almus İlçesine Şehit Ateşi Düştü: Sözleşmeli Piyade Er Yasin Karaca Toprağa Verilecek

Irak'ın Kuzeyindeki Terör Saldırısında Şehit Düşen Karaca'nın Ailesine Türk Bayraklarıyla Başsağlığı Ziyareti

Abone Ol

Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Ormandibi köyü nüfusuna kayıtlı Sözleşmeli Piyade Er Yasin Karaca, Irak'ın kuzeyindeki terör saldırısında şehit düştü. Şehadet haberi, baba ocağına ulaştı.

Haberin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus Kaymakamı Emre Çömen, Almus Belediye Başkanı Bekir Özer ve Tokat İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sabri Küyük, şehidin baba ocağına Türk bayraklarıyla başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Detaylar:

  • Irak'ın kuzeyindeki terör saldırısında 3 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı.
  • Şehit düşenlerden biri olan Sözleşmeli Piyade Er Yasin Karaca'nın şehadet haberi, Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Ormandibi köyü nüfusuna kayıtlı olan ailesine ulaştı.
  • Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus Kaymakamı Emre Çömen, Almus Belediye Başkanı Bekir Özer ve Tokat İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sabri Küyük, şehidin baba ocağına başsağlığı ziyaretinde bulundu.
  • Şehidin evli olmadığı ve 7 kardeşi olduğu belirtildi.
  • Şehidin cenaze töreninin yeri ve tarihi ailesinin kararına bırakıldı.

Bu acı haberle birlikte, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelesi sırasında şehit olan askerlerin ailelerine duyulan derin üzüntü bir kez daha hissedildi. Türk bayraklarıyla donatılan şehit evinin önünde gerçekleşen başsağlığı ziyareti, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde olduğunu gösterdi.