Genel

Seydi Gülsoy'dan Sumbas’a OSB Müjdesi

AK Parti Milletvekili Seydi Gülsoy, Sumbas Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırımcılar için ön tahsis başvurularının başladığını duyurdu. Başvurular 28 Ekim’e kadar sürecek.

Abone Ol

AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Sumbas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili müjdeli haberi sosyal medya üzerinden duyurdu. Yaptığı paylaşımda Sumbas’a kurulacak OSB’ye yatırım yapmak isteyen girişimciler için "Ön Tahsis Kabulü" sürecinin başladığını açıkladı.

Gülsoy’dan Bakan Kacır’a Teşekkür

Gülsoy, OSB ile ilgili sürecin başlaması için gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a teşekkürlerini iletti. Ankara’da OSB’nin sürecini yakından takip eden Gülsoy, Sumbas’ın sanayi alanında gelişmesi adına bu adımın büyük önem taşıdığını belirtti.

Başvurular 28 Ekim’e Kadar Alınacak

Yatırımcılar, Sumbas OSB’de üretim işletmesi kurmak için ön tahsis başvurularını 07 Ekim 2024 - 28 Ekim 2024 tarihleri arasında https://meydip.sanayi.gov.tr/#/sb-atlas adresinden gerçekleştirebilecek. Başvuruların yapılacağı alana ait harita bilgileri de aynı internet adresi üzerinden erişime açık olacak.

Değerlendirme Süreci

Ön tahsis başvurularının değerlendirilmesi, OSB yönetimi tarafından belirlenen tip değerlendirme tablosuna göre yapılacak. Detaylı bilgiye https://www.sanayi.gov.tr/medya/duyurular/osblerde-on-tahsisi-yapilacak-alanlara-iliskin-duyuru adresinden ulaşılabilir.