Ekonomi

Osmaniye’de Lastikçiler ve Araç Tamircileri Bozuk Yollardan Memnun!

Osmaniye'de artan lastik fiyatları ve bozuk yollar araç sahiplerini zorluyor. İkinci el lastikler ve tamirciler revaçta.

Abone Ol

Osmaniye'de artan enflasyon ve lastik fiyatlarının yükselmesi, araç sahiplerini zor durumda bırakıyor. Lastik fiyatlarındaki artışla birlikte, en ucuz otomobil lastiklerinin çiftinin 4 bin liraya kadar yükselmesi araç sahiplerini lastik tamircilerine yönlendiriyor. İkinci el lastiklere olan talep bu günlerde artarken, Osmaniyeli araç sahipleri sık sık patlayan lastiklerden şikayet ediyor.

Osmaniye'de devam eden deprem çalışmaları, hızlandırılmış tren yolu projeleri, ve atık ile içme suyu altyapı çalışmaları, yolların bozulmasına ve araç lastiklerinin sık sık patlamasına neden oluyor. En uygun lastik tamirinin 200 liradan başladığı bu dönemde, sürücüler yolların bir an önce traktör yolu görünümünden otomobil yolu standardına getirilmesini umut ediyor.

Yol koşullarının kötüleşmesi, sadece lastik tamircilerine değil, aynı zamanda araç alt takım ustalarına da kazanç sağlıyor. Bozuk yollar nedeniyle araç alt takımlarında oluşan hasarlar, oto tamircilerinin işlerini artırırken, sürücüler için maliyetli tamir süreçlerine neden oluyor.

Lastikçiler ve oto tamircileri, artan iş yükünden memnunken, Osmaniyeli sürücüler, bozulan yollar ve yükselen maliyetlerden dolayı ciddi bir memnuniyetsizlik yaşıyor. Araç sahipleri, yetkililerin yolların onarımı ve ulaşım kalitesinin artırılması konusunda daha hızlı adımlar atmasını bekliyor.