MAGAZİN

Osmaniye’de Göz Kamaştıran Bir Düğün Töreni: Sevgi Tuncer ve Kerem Eruslu Evlendi!

Abone Ol

 22 Haziran 2024 Cumartesi akşamı saat 19.30'da gerçekleşen bu özel törende gökyüzünün parlayan yıldızları altında gerçekleşen düğün, Osmaniyelilerin yoğun ilgisini çekti.

Romantik Müzik eşliğinde Büyüleyici Anlar

Sevgi ve Kerem Eruslu çifti, romantik müzik eşliğinde konfeti ve alkışlar arasında Yenerhan Tesisleri'ne giriş yaparak misafirlerini selamladı.

İlk danslarını büyük bir mutlulukla gerçekleştiren çiftin yüzlerinden sevinçleri okunuyordu. Davetliler, Osmaniyeli müzik adamları Yunus Gülşa ve Aşık Ali'nin başarılı performanslarıyla coştu. Yöresel oyunlar ve halaylarla düğün alanı coşku dolu anlara sahne oldu.

Teşekkürler Hakan Tuncer'den

Düğün sonrası bir açıklama yapan Hakan Tuncer, eşi Çiğdem Tuncer ile birlikte gösterilen misafirperverlik için teşekkürlerini iletti. Tüm dostlarına ve katılımcılara evlatlarının mutluluğuna ortak oldukları için minnettarlığını ifade eden Tuncer, "Allah herkese evlatlarının mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin" temennisinde bulundu.

Bu muhteşem düğün, Osmaniye'nin sosyal hayatına ve kültürel etkinliklerine katkı sağlayan özel bir an olarak kaydedildi. Sevgi ve Kerem Eruslu çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerken, düğünün herkes için unutulmaz bir anı olarak kalmasını temenni ediyoruz.