Gündem

Osmaniye'de 'Ekranların Emzirdiği Evlatlar' Konferansı Düzenleniyor

Büyük Aile Platformu, 13 Ekim'de Osmaniye'de dijital çağın tehditlerini ele alan bir konferans düzenliyor.

Abone Ol

Dijital çağın aile yapısı ve gençler üzerinde yarattığı tehditlere karşı mücadele etmek amacıyla kurulan Büyük Aile Platformu, Osmaniye'deki ilk faaliyetini gerçekleştiriyor. 13 Ekim Pazar günü saat 14.00'te Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde düzenlenecek olan etkinlikte, gazeteci ve yazar Erem Şentürk, "Nesil Meselesi: Ekranların Emzirdiği Evlatlar ve Evlat Nöbetleri" başlıklı bir konferans verecek.

Büyük Aile Platformu Osmaniye Şubesi'nin oluşum sürecine katkıda bulunmak ve aile yapısının korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen konferansta, özellikle gençleri tehdit eden bağımlılıklar, cinsel kimlik karmaşası ve dijital oyunların olumsuz etkileri ele alınacak. Konferansın ana teması, milli ve geleneksel aile yapısının küresel tehditler karşısında korunması olacak.

Platformun kurucularından Murat Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Milli ve geleneksel aile yapısını korumak hepimizin sorumluluğudur. Aile yapısını hedef alan küresel tehditlere karşı, toplumumuzun huzuru için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Osmaniye'deki tüm kardeşlerimizin bu konferansa katılmasını ve katkı sağlamasını rica ediyoruz." diyerek, konferansa tüm vatandaşları davet etti.