KÜLTÜR SANAT

Osmaniye'de 'Bartok'un İzinde Türk Kuartet Müziği' ile Sanat Dolu Bir Gece

Osmaniye'de "Bartok'un İzinde Türk Kuartet Müziği" konserinde sanatçılar unutulmaz bir performans sergiledi.

Abone Ol

Osmaniye’de ‘Bartok’un İzinde Türk Kuartet Müziği’ Coşkusu

Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Bartok'un İzinde Türk Kuartet Müziği" konseri, Cebelibereket Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Müzikseverler, büyüleyici performanslarla dolu bu özel gecede bir araya geldi. Etkinlik, saat 20.30'da başladı ve şehir protokolü ile çok sayıda sanatseverin katılımıyla büyük bir coşkuyla izlendi.

Protokol Üyeleri ve Sanatseverler Salonu Doldurdu

Konsere, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Uygun Kaan Arısoy, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Turgay Uzun, Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, AK Parti İl Başkanı Sadi Binboğa, MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, İl Genel Meclisi Üyesi Enver Bozdoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, Ticaret İl Müdürü Ayhan Bozok, Osmaniye 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Ayhan Bozok ve birçok protokol üyesi katıldı. Ayrıca il sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve sanatsever vatandaşlar da salonu doldurdu.

Büyüleyici Performanslar Sanatseverleri Etkiledi

Gecenin sunuculuğunu Erberk Eryılmaz yaptı. Konser boyunca, keman sanatçıları Ellen Jewett ve Ceren Türkmenoğlu, viyola sanatçısı Laura Krentzman, çello sanatçısı Gözde Yaşar, sazda Atakan Turaç ve davulda Erberk Eryılmaz sahne aldı. Her biri, izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Performanslar, izleyicilerden büyük alkış aldı ve gecenin temposunu yükseltti.

Gece Çiçek Takdimi ve Hatıra Fotoğraflarıyla Son Buldu

Konserin sonunda, sahne alan sanatçılara çiçek takdim edildi ve toplu hatıra fotoğrafları çekildi. Osmaniye Cebelibereket Kültür Merkezi, bu etkinlikle birlikte bir kez daha sanat ve kültüre katkı sunmanın gururunu yaşadı. Gecenin ardından sanatseverler, müziğin büyüsünü ve etkinliğin coşkusunu uzun süre unutamayacaklarını ifade etti.

Konser, Osmaniye’nin kültür ve sanat hayatına yeni bir soluk katarken, etkinliğe katılan herkesin gönlünde derin izler bıraktı.