Asayiş

Osmaniye Kadirli'de Çevre Yolunda Tır Devrildi: 1 Yaralı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Çevre Yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, şehir merkezine gitmekte olan bir tır devrildi. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı.

Abone Ol

Olay, saat 16:45 sıralarında Çevre Yolu'nda gerçekleşti. 31 ASF 554 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazanın ardından olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, tırın yan yatmış durumda olduğunu belirleyerek müdahale etti.

Yaralanan sürücü, itfaiye ve sağlık ekiplerinin koordineli çalışmasıyla tırın içerisinden çıkarılarak ilk yardım müdahalesi yapıldı. Hafif yaralanan sürücü, sağlık ekipleri tarafından Kadirli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun stabil olduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle yolun bir şeridi trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, kazanın nedenine dair inceleme başlattı.

Yolun yeniden açılması için temizlik çalışmaları sürüyor. Kazanın detayları ve yol durumu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, yetkililerden güncel bilgilere ulaşabilecek.